Субота, 20-Квітня-2024, 04:35


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » Архів матеріалів

  15 тур  першості  району в третій лізі  відбувся у перші осінні дні вересня. З п’яти запланованих матчів туру були зіграні лишень два. Головні претенденти на підвищення в класі команди Кінчаків та Сокола зуміли хоча і мінімально та все ж  здобути такі важливі перемоги. Кінчаки у виїзному матчі перемогли команду Межигірців а Сокіл відповідно команду з Задністрянська. З нетерпінням черкалося на матч між командами Дубівців та лідера ліги командою Вигівки та нажаль матч не відбувся. З яких причин лідер не прибув на матч нам не відомо, але як кажуть в народі « баба з воза коням легше», і свою  першу поразку Вигівка може занести собі в пасив. Тустань здобула технічну перемогу над Скоморохами ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: INDI-AN | Дата: 14-Вересня-2016 | Коментарі (0)

Після двох тижневої паузи викликаної проведенням турніру до дня Незалежності, були зіграні матчі 14 туру першості району в 3 лізі. Головною новиною стало зняття команди з Скоморохів від участі в першості, або як кажуть на «хлопський розум» відмучили. Не змігши взяти хоча-б один бал команда з Скоморохів черговий раз безславно зійшла з дистанції  подарувавши  в цьому турі три залікові бали команді Кінчаків. У матчі двох аутсайдерів  сильнішими виявилися наші сусіди з Межигірців які у виїзному матчі мінімально перемогли команду з Куропатників. Команда села Сокіл яка претендує на срібло  вдома в бойовому матчі розділила  очки з командою Придністров’я, а лідер першості Вигівка в черговий раз здобу ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: INDI-AN | Дата: 13-Вересня-2016 | Коментарі (0)

13 тур першості району в 3 –лізі, ще більше загострив суперечку за другу путівку на підвищення в класі. Нажаль аутсайдери продовжують дарувати залікові бали без зіграних матчів. В цьому турі також не обійшлося без подарунків. Куропатники не з’явилися на матч у Кінчаках а Скоморохи на матч у Дубівцях. В решті матчів було зафіксовано такі результати. Команда села Тустань здобула свою п’яту перемогу поспіль, цього туру наші сусіди в гостях перемогли команду Задністрянська, ще одні сусіди з Межигірців вдома програли команді села Сокіл  а лідер ліги мінімально переміг команду з Придністров’я. Таким чином і дальше команди які займають місця з 2 по 7 мають всі шанси на завітне друге місце. Переглянувши календар м ... Читати далі »

Переглядів: 705 | Додав: INDI-AN | Дата: 16-Серпня-2016 | Коментарі (0)

За шість турів до закінчення першості району в 3-лізі з’явилася інтрига. Після 12 туру одразу шість команд претендують на друге місце яке дає право на підвищення в класі. Придністров’я вдруге поспіль програло свій матч, цього разу у сусідньому селі Тустань де господарі поля зуміли забити 5 голів у одному матчі хоча до цього гості пропустили таку саму кількість м’ячів за цілий чемпіонат. В центральному матчі туру Сокіл приймав команду з Кінчаків,  гості зуміли вирвати таку важливу  перемогу і  таким чином залишилися  у колі претендентів на друге місце. В Скоморохах зустрілися два «титани» третьої ліги, господарі поля приймали команду села Куропатники. Сам матч виявився бойовим але госпо ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: INDI-AN | Дата: 08-Серпня-2016 | Коментарі (0)

11 тур першості району у 3 лізі  приніс першу втрату очок  головного лідера з Вигівки. В Кінчаках господарі поля зуміли після двох поспіль поразок зібратися і в напруженому матчі вирвали  бойову нічию у лідера відібравши у нього перші залікові бали. Сокіл перемігши на виїзді одного з аутсайдерів з Куропатників, впритул наблизився до другого місця яке дає право  на підвищення в класі. В сусідському дербі між командами Межигірців та Тустані  переконливу перемогу здобули футболісти з Тустані але найбільшою сенсацією туру можна вважати виїзну перемогу Дубівців над одним із претендентів на підвищення в класі командою Придністров’я. Третя поспіль перемога Дубівців і команда при такому продовженні переможної се ... Читати далі »

Переглядів: 693 | Додав: INDI-AN | Дата: 01-Серпня-2016 | Коментарі (0)

  Друге коло першості району стартувало 10 туром. Радикальних змін в турнірній таблиці воно не принесло. Лідер третьої ліги команда з Вигівки вдома здобула технічну перемогу над Куропатниками які не приїхали на матч. А центральний матч матч туру було зіграно в Задністрянську, де господарі поля приймали одного з претендентів на підвищення в класі команду села Придністров’я. Матч не виявив переможця, бойова нічия яка залишила Придністров’я на другому прохідному рядку. На третій рядок не очікувано піднялася команда села Сокіл яка розгромила на виїзді аутсайдера ліги команду Скоморохів, а Кінчаки програвши другу гру поспіль опустилися на 5 рядок. Нарешті в цьому турі прорвало Дубівці, в домашній грі з сусідами з Межигірців ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: INDI-AN | Дата: 01-Серпня-2016 | Коментарі (0)

Матчами 9 туру завершилося перше коло першості району в 3 лізі, після якого  вималювалася картина яка накреслила коло команд  претендентів на підвищення в класі а також середняків та аутсайдерів. Головним претендентом на перемогу в лізі залишилася команда з Вигівки яка здобула в першому колі усі перемоги. Не винятком став і 9 тур де в домашньому матчі лідер розгромив команду села Сокіл. Другою командою претендентом на підвищення в класі поки що стала команда села Придністров’я  яка в домашньому поєдинку перемогла вічного аутсайдера команду з Скоморохів. За третій призовий рядок боротьба розгорнулася між трьома командами з Кінчаків, Задністрянська та Сокола. Хто зможе пройти друге коло більш вдало і стане  бро ... Читати далі »

Переглядів: 526 | Додав: INDI-AN | Дата: 14-Липня-2016 | Коментарі (0)

  Передостанній 8 тур був зіграний в заключну неділю червня. Лідер ліги проводив свій матч з аутсайдером, чуда в цьому матчі не передбачалося , хоча свої шість голів Скоморохи і пропустили, але як не дивно і  змогли  забити два голи в одній грі  Вигівці що до цього часу не зміг зробити ні один представник ліги. Придністров’я впевнено продовжує займати другу сходинку турнірної таблиці цього туру вони на виїзді зуміли здолати наших сусідів з Межигірців. Центральний матч туру був зіграний в Кінчаках де господарі поля в боротьбі за третій рядок в турнірній  розгромили головного конкурента на це місце команду Задністрянська, цим програшем  скористалися футболісти Сокола які в домашньому поєдинку розіграли ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: INDI-AN | Дата: 03-Липня-2016 | Коментарі (0)

Під палючим червневим сонцем в неділю були зіграні матчі сьомого туру у 3 лізі. На розстановку сил у турнірній таблиці він не вплинув. Лідера ліги який забронював за собою перший рядок у турнірній таблиці поки що ніхто не в змозі зупинити і скоріш за все не зможе. Команда з Вигівки укомплектована  ветеранами бурштинського футболу які пройшли горнило змагань більш високого рівня і третя районна ліга для них тренувальні матчі. За друге прохідне місце  боротьба розгорнулася між трьома командами. Придністров’я та Кінчаки розіграли суху нічию і цим скористалися їхні переслідувачі команда Задністрянська яка вдома розгромила одного з аутсайдерів з Куропатників. Не відстає від переслідувачів і команда села Сокіл яка з населенн ... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: INDI-AN | Дата: 20-Червня-2016 | Коментарі (0)

  Між матчами пятого та шостого  турів були зіграні матчі 1\2 фіналу кубку району. Як і раніше ми спрогнозували до фіналу вийшли команди які на даний час є найкращими. Мединя з великим рахунком перемогла Комарів а лідер першої ліги Вікторів переміг Більшівці. І таким чином вони у фінальному матчі  розіграють у липні кубок району. А у неділю були зіграні матчі 6 туру першості у 3-лізі. Лідер першості команда з Вигівки з великим рахунком обіграла Дубівці  і продовжує впевнено займати перший рядок в турнірній таблиці. Другий прохідний рядок залишився за командою Придністров’я, яка у виїзному матчі розгромила Куропатники. Кінчаки вдома впевнено перемогли Межигірці а Тустань у виїзному матчі не залишили мокрого ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: INDI-AN | Дата: 16-Червня-2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 »
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®