Неділя, 19-Травня-2024, 07:06


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2015 » Червень » 18 » Чергова перемога
20:12
Чергова перемога

Після 5 туру, турнірна таблиця в групі починає набирати виразніших обрисів.Лідером залишається команда Бовшева, яка в цьому турі технічною перемогою над Новими Скоморохами продовжує свою безпрограшну ходу.Також другою командою в групі яка не зазнала гіркоти втрат в цьому сезоні є команда Більшівців,що перемогла на виїзді з розгромним рахунком господарів поля з Придністров'я.Також до групи лідерів входить і команда Дубівців яка в цьому році(в порівнянні з минулим), дуже добре стартувала. Цьогоріч також втішає і результативність команди в перших турах в середньому 2 м'ячі за гру.Не винятком стала домашня гра проти Нараївки.Початок матчу було перенесено на ранішій час, але злива яка пройшла по районі внесла свої корективи в початок матчу. Після проливного дощу матч було зіграно,і хоча з мінімальною та всеж перемогою
було здобуто 3 очки.В Медусі, матч з тих самих причин викликаних дощем було перервано і результат матчу залишається відкритим.Курів вдома здобув першу перемогу в чемпіонаті над сусідами з Межигірців які опустилися на дно турнірної таблиці.В основному тур не приніс неочікуваних результатів, хіба лишень те що команда з Н.Скоморохів не приїхала до лідера групи тим самим відкривши першими епопею технічних поразок.

Результати 5 туру:

Придністров'я-Більшівці 0:5
Бовшів-Н.Скоморохи +:-
Дубівці-Нараївка 3:2
Медуха-Кінашів - недограно,
Курів-Межигірці 2:0

Наступний 6 тур буде зіграно в неділю 21 червня,команда Дубівців проведе матч на виїзді з аутсайдером групи командою з Нових Скоморохів.Побажаємо команді достойно виступити в гостях. Також в цьому турі хотілося б відмітити матч між двома лідерами групи, хто з них зазнає першу поразку,почекаємо до неділі?  

Переглядів: 427 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®