Понеділок, 06-Травня-2024, 02:54


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2016 » Травень » 28 » Чорна полоса
10:46
Чорна полоса

  Після третього  туру чемпіонату району, лідер команда села Жалибори продовжує займати першу сходинку в турнірній таблиці. В  домашньому поєдинку Жалибори в напруженій боротьбі змогли здолати одного з претендентів на медалі команду Комарова. Також свою третю перемогу цього разу вдома, здобула команда Залукви, яка мінімально обіграла своїх сусідів з Крилоса. Досить не очікувано зазнала домашньої  поразки минулорічний бронзовий призер  команда села Медині від Більшівців. Аутсайдер чемпіонату команда Височанки здавалося би в програному матчі і в меншості зуміли таки  відігратися і звести матч до нічиєї з Блюдниками. Нажаль Дубівці не зуміли здобути свою першу перемогу в цьому сезоні, відкривши першими рахунок, команда провально провела решту матчу пропустивши шість м’ячів. Не перебільшуючи заслугу Вікторова хочеться відмітити не так їх гру, як незлагоджені дії  Дубівців у захисті , хоча лінія нападу у Вікторова справді одна з найсильніших у лізі.

Результати 3 туру:

Мединя – Більшівці  1-3

Дубівці – Вікторів   1-6

Жалибори – Комарів  3-2

Височанка – Блюдники  3-3

Залуква – Крилос  1-0

 

Четвертий тур чемпіонату району команда Дубівців мала провести в Медині. Але нажаль на виїзний матч команда скоріш за все на приїде. Подальша доля команди буде відома незабаром.

Друга команда Дубівців яка грає в третій лізі, також в цьому році ще не відчула радості перемог. Третю поразку підряд команда зазнала в Придністрянську (0-5),  і разом з Скоморохами ділять останній рядок турнірної таблиці. Свій наступний матч команда якраз проведе на виїзді з тими самими Скоморохами. Матч відбудеться в неділю 29 травня початок о 17.00.

Фрагменти матчу.

 

 

 

        

Відеофрагменти 2 тайму
Переглядів: 439 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®