П`ятниця, 03-Травня-2024, 11:22


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2013 » Серпень » 19 » Догнали лідера
15:30
Догнали лідера
        13 тур який пройшов у неділю  приніс нам чергову перемогу. Домашня гра з командою Залукви мала вирішити хто з суперників продовжить погоню за лідером, та медалями чемпіонату. Сама гра пройшла за повної переваги господарів, де гості зуміли відзначитись лишень голом престижу та слабкою грою. Після цієї  перемоги команда ділить 1-2 місце з Медухою яка несподівано для всіх дома програла команді з Тустані. Напевно не витримавши нелегкої ролі лідера команда з Медухи поступово розтринькала свою перевагу в очках що позначається на її грі. А в центральному матчі туру де Маріямпіль хотів реабілітуватися перед своїми  вболівальниками за виїздну поразку від Крилоса (1-6), було зафіксовано нічийний результат що зіграло нам на руку. Колись грізна команда з Насташине поступово скочується у низ турнірної таблиці незмігши вдома здолати Оберіг з Вигівки. Аутсайдери ФК Загір'я та Водники розійшлись бойовою нічиєю. Нараївка отримала технічну перемогу над командою Сокіл. Як так безславно завершила цей сезон команда з села Сокіл, яка ще в минулому році стала переможцем 3-ліги, напевно це запитання не до нас, одне ми можемо констатувати що цього року Сокіл вже "пролетів", і до кіньця чемпіонату буде роздавати по 3 очки всім учасникам змагань.

     Результати 13 туру:

Дубівці - Залуква 3:1
Медуха - Тустань 2:4
Насташине - Вигівка 2:2
Сокіл - Нараївка -:+
Маріямпіль - Крилос 1:1
Загір'я - Водники 2:2

            Наступний 14 тур пройде у  неділю 25 серпня, де нашими суперниками будуть сусіди з Водників. Якщо говорити про важність та принциповість цього матчу як для команди тай напевне для всього села яке команда представляє, то матч має велике значення оглядаючись на результат домашнього поєдинку та поразку яку команда зазнала є однією з найбільших домашніх поразок на своєму полі у новітній історії. Так що запрошуємо всіх вболівальників підтримати команду у цій грі,початок 17.00       
            А центральний матч туру відбудеться на полі села Медуха де господарі прийматимуть Маріямпіль і будуть доказувати що спад у їхній грі не випадковість.  Команда Залукви вже отримала технічну перемогу над "Соколом який пролетів". І ще одна гра яка зачіпає наші інтереси відбудеться у Крилосі де господарі не лишають жодних шансів суперникам.На цей раз їхніми суперниками буде ФК Насташине. У випадку перемоги над Водниками та нічиєї або поразки Медухи у домашній грі команда має шанс вперше в цьому році вийти на перше місце. Побажаємо команді достойної гри та реваншу.    
Переглядів: 1684 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®