Понеділок, 06-Травня-2024, 08:04


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2016 » Травень » 21 » Другий тур
12:44
Другий тур

  Друге коло чемпіонату району, яке було зігране 15 травня, окреслило коло команд які цього року будуть боротися за медалі. На першу сходинку чемпіонату піднялася команда Жалиборів яка у виїзному матчі здолала команду з Блюдників, також не очікувано на другий рядок в турнірній таблиці піднялася команда Залукви яка і свій другий матч провела на виїзді і вдруге перемогла, цього разу Більшівці. А на третій рядок піднялася команда Вікторова яка змогла вдома переграти одного із претендентів на золоті медалі команду Медині. Комарівський «Факел» вдома переміг з великим рахунком команду Дубівців а Крилос після розгромної поразки в першому турі, в другому відігрався на Височанці  також з розгромним рахунком. Поки що бачимо  вдалий старт команд Жалиборів та Залукви які перед початком чемпіонату не були у колі претендентів на мелалі. Дальші матчі покажуть чи серйозні наміри у цих команд і чи зможуть вони гідно провести весь чемпіонат.

Результати 2 туру:

Більшівці-Залуква  0-2

Крилос- Височанка  6-1

Бюлдники – Жалибори  0-2

Комарів- Дубівці  4-1

Вікторів- Мединя  2-0

 

Наступну гру 3 туру команда Дубівців проведе вдома з одним із головних претендентів на золоті медалі командою з Вікторова. Сила суперника відома, чекаємо що в цьому матчі команда здобуде свою першу перемогу в цьому сезоні. Початок матчу  в неділю 22 травня, в 14.00. Також очікується в цьому турі і головний матч туру, в якому Жалибори будуть приймати команду  з Комарова. Побачимо реальну силу теперішнього лідера.

 

Також свій перший домашній матч провела і друга команда Дубівців, нажаль і тут поразка від Придністрров’я з рахунком 2-3. Матч третього туру друга команда проведе у гостях в Задністрянську. Побажаємо і їм здобути першу перемогу в першості.  

 

 

Переглядів: 385 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®