Субота, 27-Квітня-2024, 01:43


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2016 » Липень » 14 » Кінець першого кола
06:52
Кінець першого кола

Матчами 9 туру завершилося перше коло першості району в 3 лізі, після якого  вималювалася картина яка накреслила коло команд  претендентів на підвищення в класі а також середняків та аутсайдерів. Головним претендентом на перемогу в лізі залишилася команда з Вигівки яка здобула в першому колі усі перемоги. Не винятком став і 9 тур де в домашньому матчі лідер розгромив команду села Сокіл. Другою командою претендентом на підвищення в класі поки що стала команда села Придністров’я  яка в домашньому поєдинку перемогла вічного аутсайдера команду з Скоморохів. За третій призовий рядок боротьба розгорнулася між трьома командами з Кінчаків, Задністрянська та Сокола. Хто зможе пройти друге коло більш вдало і стане  бронзовим призером. Решта команд  зможуть лишень поборотися за свій престиж. Нажаль до цієї  групи і відноситься команда з Дубівців. Напевно головною з причин невдалого виступу команди в першому колі стала проблема зібрати всіх кращих гравців на час матчу. Цю теорію підтвердив  матч дев’ятого туру в якому господарі поля в сусідньому селі Водники приймали старих знайомих з Кінчаків. Команда не залишила жодних шансів на можливість гостям здобути хоча-б один бал. Хет триком відзначився  кращий бомбардир команди. Можливо також і на перемогу вплинуло і місце проведення матчу, село Водники. Якщо заглянути в статистику попередніх матчів, які команда зіграла у цьому селі то ми побачимо що там команда здобувала лишень перемоги. Отож побажаємо команді в другому колі зіграти краще ніж в першому і піднятися з дна турнірної таблиці.

Матчі 9 туру:

Придністров’я – Скоморохи  4-0

Задністрянське – Межигірці  3-1

Дубівці – Кінчаки  3-1

Тустань – Куропатники  2-1

Вигівка – Сокіл  6-1

 

В паузі між матчами першого та другого кола був розіграний кубок району . У фінальному матчі як ми і передбачали зійшлися команди Вікторова та Медині. Команда з Медині вже третій раз підряд виходить в фінал кубка району. Хто ще пам’ятає як в 2014 році команду після перемоги у фіналі кубку дискваліфікували, в наступному році у фіналі також був програш. В цьому році вже за відсутності Бовшева команда таки зуміла здобути завітний кубок. В напруженій боротьбі вони здобули перемогу над  «Луквицею» з Вікторова. З нашої сторони ми привітаємо переможця кубку.

 

Наступний  свій матч  10 туру команда Дубівців зіграє вдома  в неділю 17 липня. Суперником будуть сусіди з Межигірців, матч першого кола завершився перемогою гостей з рахунком 2-1. Початок матчу 17.00 (можливі зміни). 

Фрагменти матчу. 

 

Переглядів: 527 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®