Понеділок, 06-Травня-2024, 04:08


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2016 » Червень » 2 » На все втрачено
14:40
На все втрачено

  Після програного матчу Вікторову остаточно визначилася доля першої команди Дубівців. Зігравши чотири матчі (один в кубку), «Дністер» остаточно припинив своє існування. Не будемо заглиблюватися в причини які призвели до цього, а лишень факти. Усі матчі команди анульовані і турнірна таблиця в першій лізі зазнала змін. Єдиною втіхою залишається участь другої команди в 3-лізі. Тепер є надія що вдасться зробити нову боєздатну команду об’єднавши кращих гравців з обох команд і яка зможе у майбутньому принести радість вболівальникам села. Перші обнадійливі нотки  вже були зіграні в останню неділю травня. Свою першу перемогу команда здобула над аутсайдером третьої ліги командою села Скоморохи, тим самим запаливши іскорку надії що не все вже втрачено. Лідером 3 ліги цього року на даний момент є команда з Вигівки яка після річної перерви в зв’язку з участю в чемпіонаті Бурштина повернулася під юрисдикцію ГРФФ тим самим  так потішивши функціонерів федерації. У матчі останнього туру «Євробуд» здобув мінімальну перемогу над Придністров’ям  і вийшовши   в одноосібні лідери  ліги. Тустань вдома зіграла в бойову нічию з Задністрянськом,  а «старі знайомі» з Кінчаків на виїзді перемогли Куропатники. Команда села Сокіл мінімально перемігши наших сусідів з Межигірців вийшла на 3 місце.

 

Результати 4 туру (3 –ліга):

 

Скоморохи – Дубівці  2-6

Тустань – Задністрянськ  2-2

Вигівка – Придністров’я  1-0

Сокіл – Межигірці  2-1

Куропатники – Кінчаки  2-7

 

Наступний матч 5 туру команда Дубівців проведе вдома з одним із сусідів командою з Тустані. Матч відбудеться у неділю 5 червня. Початок матчу   17.00 (можливі зміни початку матчу). Запрошуємо всіх  уболівальників команди на матч.

 

По інерції ми також будемо слідкувати за розвитком подій у першій лізі  де був зіграний тур також в цю неділю. В головному матчі туру Вікторів приймав одного з  вискочок чемпіонату команду Жалиборів. Нічого путнього команда гостей не змогла при піднести у цьому матчі програвши з розгромним рахунком. Після цього матчу лишень напрошується одна думка що в Галицькому районі після епохи Бовшева починається епоха Вікторова. Блюдники здобули свою першу перемогу у чемпіонаті здолавши до цього непереможну Залукву, а команда з Височанки знайшла в собі  сили після стартових провальних матчів утриматися в лізі  і  достойно цього разу  програла Комарову з мінімальним рахунком.  Більшівці та Крилос розійшлися миром.             

Переглядів: 620 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®