П`ятниця, 19-Квітня-2024, 08:13


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2017 » Липень » 1 » На жаль,на жаль.
19:52
На жаль,на жаль.

В останню неділю червня в місті Галич були зіграні півфінальні матчі заключного етапу чемпіонату району. Першою парою яка вийшла на футбольне поле стали команди Дубівців та Вигівки. З перших хвилин номінальні гості з Вигівки, раз за разом почали створювати небезпечні моменти у воріт команди з Дубівців, та воротар «господарів» поля зумів відбити декілька небезпечних ударів тим самим вселивши впевненість у дії польових гравців. В другій половині першого тайму ініціатива перейшла до рук Дубівців, які раз за разом гостро проривалися у штрафний майданчик гостей. Великий шанс забити гол у Дубівців виник в кінці першого тайму коли вихід один на один з воротарем гостей лишень дивом не завершився голом. Воротар зумів якимось чином зреагувати на удар з близької відстані і спасти від вірного гола, як виявилося що це був і єдиний небезпечний момент Дубівців за весь матч. Другий тайм пройшов з перемінним успіхом. Спека давалася взнаки. Суді довелося зупинити матч на коротку перерву для в тамування спраги. Після паузи команди не дуже загострювали ситуацію і лише дальні удари за меж штрафного майданчика турбували воротарів. Коли матч підходив до закінчення і здавалося що все йде до додаткового часу, дальній удар гостей поля застав зненацька воротаря Дубовецької команди і м’яч влетів у ворота. Час який залишився до закінчення матчу Дубівці провели в постійних атаках воріт Вигівки, тим самим оголюючи свій тил. Одна з контратак Вигівки мало не закінчилася другим м’ячем у ворота Дубівців, але цього разу воротар реабілітувався зреагувавши на удар з близької відстані. В заключні секунди матчу при черговій спробі Дубівців забити такий очікуваний гол, свисток головного арбітра матчу приніс перемогу та з нею і вихід до фіналу команді з Вигівки. Нажаль при досить рівному матчі фортуна цього разу відвернулася від Дубовецької команди, яку цього разу в Галич приїхала підтримати досить велика вболівальницька аудиторія з села.

В другому матчі перемогу здобула команда з Вікторова, яка також з мінімальним рахунком 1:0 перемогла свого суперника з Більшівців. Отже у фінальному матчі який відбудеться 7 липня, у місті Галич зійдуться команди переможці Вигівки та Вікторова. Чи відбудеться матч за 3 місце поки невідомо. Можливо інформація про це з’явиться пізніше.

Наступний свій матч Дубівці мають зіграти в неділю 2 липня. Цього дня мають відбутися матчі матчі 1/8 фіналу на кубок району 2017 року. Її суперником на цьому етапі має бути переможець пари Крилос-Кінчаки. Поки що інформації про переможця пари у нас немає.

Побажаємо команді вдало стартувати у кубку і дійти до фіналу, як бачимо по календарній сітці їй це до снаги. Весь липень цього року виділений на кубок району в якому будуть зіграні матчі 1/8, ¼, та півфінал. А фінальний матч має відбутися на день Незалежності 24 серпня.

Більше фотографій дивіться у фотоальбомі сайту.

Переглядів: 472 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®