Понеділок, 06-Травня-2024, 04:15


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2016 » Травень » 10 » Перший тур
20:07
Перший тур

В першу неділю травня стартував таки довгоочікуваний чемпіонат району, правда з деякими змінами. В останню мить, спочатку заявлена в першій лізі команда  з Медухи, яка минулого року зайняла четверте місце опинилася в другій лізі де вона  і провела свій перший матч. Наступні команди які сформували першу лігу провели свої перші матчі .Срібний призер минулорічної першості Вікторів вдома переміг Більшівці, а бронзовий призер минулого року команда з Медині розійшлася миром з командою Комарова.  Вдало стартували команди з Жалиборів яка вдома розгромила Крилос, та Залукви яка здобула виїзну перемогу на Височанкою. Дубівці  провели свою першу домашню гру в цьому році з Блюдниками, та суперники не змогли виявити сильнішого в протистоянні, отож бойова нічия.

Результати 1 туру:

Вікторів-Більшівці   2-0

Мединя-Комарів   0-0

Дубівці-Блюдники 2-2

Жалибори-Крилос 7-1

Височанка-Залуква  2-4

 

Наступний матч туру, команда Дубівців проведе в селі Комарові де зустрінеться з місцевою командою. Суперник як бачимо серйозний, здобути очко у Медині та ще у неї вдома не всім по силу. Початок матчу о 17.00.

Також стартувала у 3 лізі і друга команда з Дубівців. Перший свій  матч вона зіграла на виїзді з сусідами з Межигірців, та нажаль мінімальна поразка 2-1. В неділю 15 травня друга команда вдома буде приймати команду з Придністров’я , початок матчу 17.00.  

               

 

Переглядів: 456 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®