Неділя, 19-Травня-2024, 05:40


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2015 » Травень » 29 » Поступливі сусіди
20:39
Поступливі сусіди

3 тур першості району, не приніс несподіваних результатів. Лідер першості Бовшів продовжує громити своїх опонентів з зони з непристойними результатамии.
Цього разу під гарячу руку "чи то пак ногу", попала команда з Кінашева. Хотілося би вірити що в зоні найдеться хоча-б одна команда яка зможе достойно протистояти чемпіону. Першу перемогу в чемпіонаті здобула команда Жалиборів, яка вдома переграла команду села Скоморохів і завдяки цьому покинула останню позицію в турнірній таблиці. Придністров'я вдома програли з мінімальним рахунком команді з Нараївки, а Медуха в безкомпромісному матчі вирвали перемогу в Куріва.
Дубівці досить впевнено обіграли своїх сусідів, які окрім футболок одного кольору з господарями  нічим не відзачились. Після цієї перемоги Дубівці виходять на другий рядок турнірної таблиці і хотілося б вірити що вже ним нікому не поступляться.

Результати 3 туру:

Жалибори-Н.Скоморохи 3:1
Придністров'я-Нараївка 1:2
Бовшів-Кінашів 5:1
Дубівці-Межигірці 4:0
Медуха-Курів 3:2

Наступний матч 4 туру команда Дубівців проведе в Кінашеві.Матч мав відбутися в неділю 31 травня, але в зв'язку з проведенням в цей час матчів кубку району тур було перенесено на 7 червня. Побажаємо команді перемоги.І на закінчення хочемо анонсувати  нововведення від районної федеріції футболу. В матчі другого туру нашої зони, Кінашів-Придністров'я головний суддя матчу був одітий в новий дрес-код від федерації під назвою "костюм і шлюбні мешти".Але все би нічого якби не одне но. Помічником судді на боковій лінії була дитина, напевне беручи приклад з головної федерації, яка почала на матчі залучати в якості арбітра жінку.Хотілося би в майбутньому побачити суддівство цього Кінашівского вундеркінда  наприклад у фінальному матчі на кубок району.Після такої організації матчів тепер ми вже не здивуємося коли на якомусь з матчів першості в ролі бокового судді буде бігати коза з прапорцем. 

 

 

Переглядів: 448 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®