Середа, 24-Квітня-2024, 20:42


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2012 » Листопад » 21 » Підсумок 2012 року
18:17
Підсумок 2012 року

    Сезон 2012 року в другій лізі чемпіонату Галицького району завершився, чемпіоном став дебютант ліги ФК Жалибори, який в сезоні 2011 року зайняв 6 місце в 3-лізі группи Б, і лише в передостанному турі завдяки перемозі над ФК Дубівці вийшов на перше місце. Друге місце зайняла команда с.Дем'янів пройшовши сезон стабільно і ставши найрезультативнішою командою 2 ліги забивши 68 голів в чемпіонаті. Бронзовий призер  команда села Вигівка лише завдяки перемозі  в послідньому турі 3-2 над командою села Більшівці вийшла на 3 рядок в турнірній таблиці і обійшла  ФК Дубівці.
    4 місце дісталося ФК Дубівці. Порівнюючи  досягнення команди з минулим сезоном (2 місце), це є крок назад. Чи могла команда  зайняти вищі місця в турнірній таблиці, напевно так! Враховуючи дуже  насичену турнірну таблицю, в якій лише одна гра могла змінити розташування місць на п'ядесталі, ФК Дубівці в самих важливих матчах проти конкурентів за медалі незміг як треба налаштуватися. Домашня гра проти команди с.Дем'янів (1-4) напевне залишилась єдиною домашньою поразкою в сезоні,  яка і вирішила долю  срібних медалей. Одне може радувати  в команді, що в порівнянні з минулим сезоном різниця забитих  голів збільшилась в кращу сторону, а також безкомпромісність команди яка в цьому сезоні незіграла ні однієї гри в нічию. Маємо надію на наступний сезон, але в цьому клубу мають помогти місцева влада, а також місцеві меценати, на плечах яких лежить фінансова підтримка клубу.
    Наші сусіди ФК Водники ( також дебютанти) зайняли почесне 5 місце. Команда являється рекордсменом по самій найбільшій перемозі на виїзді 9-3 над Крилосом.
    Команда Крилоса запам'яталася хіба-що найбільшими поразками в сезоні 3-9 вдома, а також недуже зрозумілою поразкою в послідньому турі від Жалиборів 9-0.
    Наступні команди в турнірній таблиці несли тяжкий тягар турнірної боротьби і незмогли достойно підтримати честь свого села, лишень за винятком команди с.Залуква яка змогла відібрати у переможця ліги 4 очка (1:0 1:1).

    Команди Німшина та Слободи провівши на початку сезону по декілька матчів знялись з чемпіонату по фінансовій неспроможності.

Переглядів: 541 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®