Неділя, 19-Травня-2024, 08:18


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2015 » Червень » 26 » Скоморохи розсмішили.
19:19
Скоморохи розсмішили.

В неділю 21 червня, були зіграні матчі 6 туру чемпіонату району. Головним матчем туру можна було вважати матч в Більшівцях, де господарі поля до цього часу не знавші гіркоти поразок приймали лідера групи.Нажаль, щось путнього господарі поля так і не змогли протиставити Бовшеву пропустивши при цьому п'ять голів. Гості в цьому турі виявилися не дуже гостинні,перемігши в чотирьох матчах туру.Єдиною командою яка вдома змогла здолати суперника була команда села Кінашева, розгромивши при цьому Курів з непристойним рахунком. Після перемоги над Нараївкою, Медуха піднялася впритул до групи лідерів а Придністров'я в свою чергу
вибралися з дна турнірної таблиці. Не перестає цього року приємно дивувути і наша команда. Піднявши трохи статистики за послідні роки участі команди в першості району, ми не знайшли коли команда в послідній раз перемагала на виїзді з розргомним рахунком з різницею в п'ять м'ячів.Тож вдвічі приємніше відмітити перемогу команди над Скоморохами,і "покер" головного бомбардира команди послідніх років. Але радіти поки що рано. До закінчення першого кола команді залишається провести чотири матчі і в матчах з Більшівцями та Бовшевом ми побачимо реальний стан команди. Також на тижні  мав відбутися недограний матч 5 туру між командами Медухи та Кінашева, але як стало відомо що гості незмогли приїхати на матч і їм було зараховано технічну поразку, хоча до того моменту коли матч було зупинено гості   перемагали 1-0.
Результати 6 туру:

Кінашів-Курів  8:2
Нараївка-Медуха 2:3
Н.Скоморохи-Дубівці 0:5
Більшівці-Бовшів 1:5
Жалибори-Придністров'я 0:1

Наступний матч 7 туру буде зіграно 28 червня. Суперником буде йдуча нам по п'ятам команда села Більшівці. В цьому матчі і буде провірена справжня сила команди. Отож  запрошуємо всіх уболівальників команди в неділю прийти та підтримати команду. Початок матчу 16.00.

 

  

Переглядів: 405 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®