Четвер, 25-Квітня-2024, 16:11


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2017 » Липень » 10 » Тільки четверті
21:48
Тільки четверті

В п’ятницю «на Івана» 7 липня, у Галичі були розіграні всі комплекти нагород чемпіонату району 2017 року. Перший матч викликав у нас най більший інтерес. В боротьбі за бронзові медалі Дубівці та Більшівці зійшлися у очному поєдинку. На відміну від півфінального матчу склад команди був дещо змінений. Цього разу не вдалося зібрати кращих виконавців на гру що і в кінцевому випадку далося взнаки. Початок матчу вийшов за Більшівцями. Швидкий гол був забитий на 10 хв. матчу а через 5 хв. суддя дав сумнівний 11-метровий у ворота Дубівців і здавалося що гра зроблена 2:0. Та потрохи відійшовши від стартового шоку команда почала створювати небезпечні моменти у воріт Більшівців. До закінчення тайму ініціатива повністю перейшла до Дубівців та бажаного результату вона не принесла. Після перерви почався штурм воріт гостей який привів до забитого м’яча і здавалося ще трохи і рахунок буде зрівняно. Та в одній з контратак м’яч зрикошетивши від нашого захисника влетів у ворота і всі зусилля виявилися марними. Дальші потуги команди скоротити рахунок зупинив знову головний суддя матчу видаливши нашого гравця з поля, тим самим вбивши всю інтригу у цьому матчі. Четвертий м’яч Більшівці вже забили без великих зусиль, тим самим завоювавши бронзові нагороди «весняної» першості району 2017 року. А Дубівці заслужено зайняли 4 місце.

Також хотілося би «відмітити» організаторів змагань які не спромоглися анонсувати ні на сайті ні друкованою продукцію початок матчів та склад учасників. Напевне гасло «Їдь у Галич там тобі Бабій скаже» ще довго буде головним девізом ГРФФ.

Щодо фінального матчу то хотілося відмітити як кардинально змінилася команда з Вигівки після півфінального матчу з Дубівцями. На полі були дві різні команди, яким чином у Вигівці за такий короткий час виросло нове покоління гравців лишається загадкоюJ. А сам матч, чого гріха таїти, був досить динамічним. Було видно що це фінал і один гол може вирішити долю золотих медалей. Так і сталося. М’яч забитий у другому таймі приніс золоті медалі Вигівці.

А в неділю 9 липня вже були зіграні матчі ¼ фіналу кубку району. Два матчі знову були зіграні в Галичі. Спочатку визначився суперник для пари Слобода-Дубівці, це старий знайомий команда з Медині яка розгромила Курів 7:1. В наступному матчі Дубівці після дня відпочинку знову вийшли на поле Галицького стадіону « КОЛОС». Давалася взнаки попередня гра чи то пак відсутність відпочинку після неї. І тому перший тайм був за Слободою 1:0. В другому таймі Дубівці зуміли зломити хід поєдинку і зрівняли рахунок а у додатковий час і вирвали перемогу тим самим склавши півфінальну пару Медині. У Більшівцях було проведено ще два матчі ¼ фіналу. Вікторів розлючений програшем у фіналі, змів з свого шляху Більшівці 5:2, а Нараївка мінімально обіграла Бринь 1:0.

Таким чином визначились пари які в неділю 16 липня у тому ж Галичі розіграють путівки у фінал:

Вікторів- Нараївка

Мединя-Дубівці

Початок матчів невідомий. Хто буде в Галичі спитайте!!!

 

Переглядів: 594 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®