Середа, 01-Травня-2024, 22:25


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2017 » Квітень » 23 » Вдалий старт
11:54
Вдалий старт

Футбольний сезон 2017 року розпочав свою ходу в Галицькому районі матчами з міні-футболу у березні. Команди були розподілені на 4 групи з яких два переможці проходили до наступного етапу. В четвертій групі, яку приймало село Дубівці переможцями стали команди з Медухи та господарі поля. Правда до наступного етапу команда з Медухи не була допущена у зв'язку з дискваліфікацією, а її місце зайняли сусіди з Водників які у груповому турнірі були третіми. У фінальній частині на жаль Дубівці програли стартовий матч Жалиборам (майбутньому переможцю), і вибули з турніру.
Щорічні матчі на кубок  які відкривали великий футбол у районі нажаль цього річ чомусь не відбулися.Причину цьому невідомі. А сам чемпіонат району стартував як ніколи швидко
вже 9 квітня були зіграні матчі першого туру. Регламент змагань цього року кардинально змінився, замість 3 ліг які були минулого року в теперішньому чемпіонаті була створена лишень одна ліга, яка утворена з 4 груп по територіальному принципу. До групи "Б" увійшли команди Залукви, Кінчаків, Межигірців, Маріямполя, Медухи та Дубівців які і розіграють одну путівку у фінальну частину змагань. Як бачимо група доволі рівна і команда Дубівців має шанс здобути перше місце у групі. Матч першого туру дав впевненості у можливості цього твердження. Перемога над Межигірцями, три м'ячі і поки перший рядок у турнірній таблиці. У наступних матчах Залуква вдома перемогла Маріямпіль, а Медуха на виїзді досить неочікувіно перемогла Кінчаки. Таким чином старт першості дано, яким він буде дальше залишається загадкою.

1 тур:

Дубівці - Межигірці 3:2
Кінчаки - Медуха 1:2
Залуква - Маріямпіль 2:1

Наступний матч 2 туру ФК Дубівці проведуть на виїзді  23 квітня в неділю, суперником буде команда Маріямполя. Початок матчу  13:30.

  

  

Переглядів: 569 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®