Понеділок, 06-Травня-2024, 10:14


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » 2016 » Квітень » 20 » Весняний футбол
19:54
Весняний футбол

  Весняний футбол в Галицькому районі розпочався двома етапами на кубок федерації. Попередні матчі були розіграні між командами другої ліги. В останній момент до когорти команд приєдналася і друга команда з Дубівців, яка цього року буде грати в другій лізі в групі « Південь». Першим офіційним  суперником другої команди в дебютному матчі стала першолігова команда з Жалиборів. Дебютний матч виявився провальним, програш з великим рахунком і команда завершує свій виступ у кубку району. В подальшому хочемо побажати другій команді знайти свою гру і достойно представляти Дубівці в першості району. З наступних матчів хочеться відмітити несподівану поразку Маріямполя від Межигірців, та колись сильної кубкової команди з Яблунева, Кінашеву. Наступні пари зіграли по мірі готовності до нового сезону.

Матчі попереднього етапу:

Вигівка - Мартинів 1-1 (п.3-1)

Куропатники - Слобода  0-2

Придністров’я - Блюдники  1-4

Крилос – Сокіл  3-2

Дем’янів – Курів 0-2

Яблунів – Кінашів 1-3

Маріямпіль – Межигірці 1-3

Медуха – Кінчаки  5-0

Більшівці – Нараївка 1-0

 

Фото з матчу Більшівці-Дубівці-2

      

 

А в неділю 17 квітня свій перший матч зіграла і головна команда Дубівців. У селі Курів був проведений матч 1/8 фіналу де суперником була команда з Кінашева, сам матч завершився з нічийним рахунком 1-1 а 11-метрові краще виконали суперники які і пройшли в наступне коло змагань.(Серія 11-метрових.відео) Наступні матчі були зіграні менш безкомпромісно. Фаворитами цьогорічного кубку району скоріш за все будуть команди Вікторова та Медині які і розіграють між собою головний приз.

Результати матчів  1/8 фіналу.

Вигівка – Жалибори  0-2

Комарів – Слобода 3-1

Височанка – Блюдники 2-4

Крилос – Мединя 2 – 5

Дубівці – Кінашів 1-1 (п.3-4)

Більшівці – Межигірці 7 -0

Медуха – Залуква  5-2

Курів – Вікторів 2 -7

Дата початку самого чемпіонату поки що невідома, проте склад учасників якщо вірити офіційному сайту федерації футболу такий. Головна команда Дубівців цьогорічний сезон зіграє в першій лізі. Суперниками будуть команди Вікторова, Більшівців, Медині ,Залукви, Височанки, Комарова та Жалиборів. Друга команда зіграє у другій лізі, група «Південь».  ЇЇ суперниками стануть команди сіл Сокіл, Тустань, Блюдники, Кінчаки, Маріямпіль, Медуха, Межигірці та Крилоса. Календар матчів

 

 

 

 

 

    

Переглядів: 540 | Додав: INDI-AN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®