Понеділок, 20-Травня-2024, 18:23


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » Архів матеріалів

В останню неділю червня в місті Галич були зіграні півфінальні матчі заключного етапу чемпіонату району. Першою парою яка вийшла на футбольне поле стали команди Дубівців та Вигівки. З перших хвилин номінальні гості з Вигівки, раз за разом почали створювати небезпечні моменти у воріт команди з Дубівців, та воротар «господарів» поля зумів відбити декілька небезпечних ударів тим самим вселивши впевненість у дії польових гравців. В другій половині першого тайму ініціатива перейшла до рук Дубівців, які раз за разом гостро проривалися у штрафний майданчик гостей. Великий шанс забити гол у Дубівців виник в кінці першого тайму коли вихід один на один з воротарем гостей лишень дивом не завершився голом. Воротар зумів якимось чином ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: INDI-AN | Дата: 01-Липня-2017 | Коментарі (0)

   В неділю 11 червня, завершилися групові матчі «весняної» першості Галицького району в якій остаточно визначилися фіналісти які розіграють між собою медалі першості. Також стало відоме коло команд які будуть грати у першій та другій лігах у наступному сезоні 2017 – 2018 років. В групі «А», переможець визначився лишень у останньому турі, де за путівку сперечалися дві команди Вікторова та Медині. Обидві здобули «технічні» перемоги і при однакових показниках перемог, нічиїх та поразок на перше місце вийшла команда Вікторова яка мала кращу різницю забитих та пропущених м’ячів. У групі «Б» також все мало вирішитися у 10 турі, де на путівку претендували Медуха та Дубівці ... Читати далі »

Переглядів: 584 | Додав: INDI-AN | Дата: 18-Червня-2017 | Коментарі (0)

  Передостанній, 9 тур «весняної» першості був зіграний у спекотну вже літню неділю червня. Головною подією туру можна вважати досить відчутну поразку лідера, який у виїзному матчі примудрився пропустити чотири м’ячі від команди з Маріямполя тим самим дозволивши господарям поля зайняти третє місце в нашій групі, яке по регламенту першості дає право в наступній першості грати у 1 лізі. Осічкою Медухи вдосталь скористалася команда Дубівців, яка вдома мінімально перемогла суперників із Залукви і вийшла на перший рядок турнірної таблиці. Матч між командами Межигірців та Кінчаків не відбувся, гості не приїхали на матч і технічна перемога була зарахована господарям поля. Отже переможець в нашій групі «Б» ви ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: INDI-AN | Дата: 08-Червня-2017 | Коментарі (0)

  8 тур першості району в групі «Б», пролив невелике світло на наступний чемпіонат та склад його учасників. Аутсайдери групи команди Межигірців та Кінчаків вже з впевненістю можна сказати стануть учасниками другої ліги, Медуха та Дубівці також достроково здобули перепустку в першу лігу а команди з Маріямполя та Залукви у завершальних двох турах розіграють третю путівку у першу лігу. Що до самих матчів туру то можемо відзначити центральний матч туру в якому лідер з мінімальним рахунком переміг команду Залукви, Маріямпіль розгромив Межигірці а Дубівці досить впевнено на виїзді перемогли Кінчаки тим самим продовживши погоню за лідером.

Матчі 8 туру:

... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: INDI-AN | Дата: 01-Червня-2017 | Коментарі (0)

  Після «невеликої» перерви і блокуванням соц. мережі ВКонтакті , ми знову продовжуємо слідкувати за цьогорічними матчами першості району з нашого сайту. За цей час було зіграно вже 7 турів, і команда Дубівців продовжує боротьбу за перше місце яке дозволить зіграти у фінальній частині першості. У 7 турі в гості до нас приїхала команда з Маріямполя, яка до цього часу також боролася за перший рядок турнірної таблиці. Матч першого кола завершився перемогою гостей з мінімальним рахунком(0:1), а в матчі відповіді в Дубівцях господарі поля взяли переконливий реванш і за три тури до завершення «весняної» першості позбавили гостей надії на перше місце. Лідер нашої групи «Б» Медуха, з розгромним рахунком ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: INDI-AN | Дата: 25-Травня-2017 | Коментарі (0)

Футбольний сезон 2017 року розпочав свою ходу в Галицькому районі матчами з міні-футболу у березні. Команди були розподілені на 4 групи з яких два переможці проходили до наступного етапу. В четвертій групі, яку приймало село Дубівці переможцями стали команди з Медухи та господарі поля. Правда до наступного етапу команда з Медухи не була допущена у зв'язку з дискваліфікацією, а її місце зайняли сусіди з Водників які у груповому турнірі були третіми. У фінальній частині на жаль Дубівці програли стартовий матч Жалиборам (майбутньому переможцю), і вибули з турніру.
Щорічні матчі на кубок  які відкривали великий футбол у районі нажаль цього річ чомусь не відбулися.Причину цьому невідомі. А сам чемпіонат району стартував як н ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: INDI-AN | Дата: 23-Квітня-2017 | Коментарі (0)

  Прохолодний  жовтень своєю погодою  не зупинив справжніх любителів футболу. Футбольні турніри з міні-футболу відбулися  впродовж місяця і приємно відмітити що в цих змаганнях приймали участь і представники Дубовецької громади. Спочатку ветерани дубовецького Дністра прийняли участь у турнірі ветеранів з міні-футболу  до Дня захисника України. В загальному підсумку ветерани зайняли почесне 4 місце. Підтримали почин своїх старших односельчан і молоді вихованці Дубовецької  школи, які прийняли участь у районних змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч». У віковій групі  2006 р. н. команда школи зайняла перше місце, у групі 2005 р. н. – друге,  а у групі  2004 р. н. &ndas ... Читати далі »

Переглядів: 730 | Додав: INDI-AN | Дата: 04-Листопада-2016 | Коментарі (1)

  Кінець вересня, разом з холодною погодою приніс і завершення  сезону великого футболу у Галицькому районі. У всіх трьох лігах були визначенні переможці та призери першості. В першій лізі як ми і передбачали головними претендентами на перемогу були команди Вікторова та Медині, та не очікувано в боротьбу втрутилася команда Жалиболів яка в підсумку виборола срібні медалі випередивши переможця кубка району команду з Медині на два залікові бали. А чемпіоном району стала команда Вікторова яка пройшла весь чемпіонат без втрат очок і заслужено здобула перше місце. Побажаємо команді з гідністю представляти  Галицький район у осінньому кубку чемпіонів міст та районів який стартує 22 жовтня. В другій лізі задовго до завершення др ... Читати далі »

Переглядів: 659 | Додав: INDI-AN | Дата: 23-Жовтня-2016 | Коментарі (0)

  Матчі перед посліднього  17 туру, в першості району третьої ліги так і не змогли  виявити другого претендента на підвищення в класі.  Кінчаки у випадку своєї перемоги та невдачі головного конкурента команди села Сокілу у цьому турі, могли достроково завоювати таке бажане  друге місце, але програвши у виїзному матчі команді Заднісрянська тим самим перенесли визначення усіх призерів першості  на заключний 18 тур. У матчі Тустань – Сокіл  мінімальну перемогу здобули господарі поля  які тим самим не залишили шансів гостям на підвищення в класі. Ще у одному матчі який був зіграний в цьому турі Придністров’я  мінімально обіграли аутсайдера з Межигірців. У матчах Вигівка-Скоморохи та ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: INDI-AN | Дата: 22-Вересня-2016 | Коментарі (0)

  В 16 турі першості 3 ліги визначилася ще одна команда ліги як вже "відмучила", і цією командою як ви вже здогадалися є ще один аутсайдер команда села  Куропатники. За два тури до завершення першості інтрига лишень залишається у третій лізі. У другій лізі два переможці вже давно визначилися, у першій чемпіон району як і ми передбачали також вже давно відомий, залишилося розіграти тільки призові місця. Ще одна проблема яка також не залишила без уваги це зняття команд з першості. Вона як бачимо зачепила всі без винятку ліги. У першій лізі команда Комарова в черговий раз якщо нам не зраджує пам’ять з ходить з дистанції, у другій Курів не витримав лихої долі також знявся з змагань. Як бачимо гарантувати свою учас ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: INDI-AN | Дата: 14-Вересня-2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®