П`ятниця, 03-Травня-2024, 05:29


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » Архів матеріалів

Заключний  тур першості чемпіонату району в группі "А" був зіграний у останню вересневу неділю. Вже за традицією Н.Скоморохи та Жалибори роздали залікові балли своїм суперникам без гри.Більшівці також під кінець сезону втратили стимул і вчергове програли, цього разу вдома Кінашеву. Один із аутсайдерів з Придністров'я таки дограв цьогорічний сезон і в послідньому турі завдяки мінімальній перемозі зумів вибратися з передпосліднього місця. А центральний матч туру відбувся в Бовшеві де лідер та друга команда групи зійшлися в очному поєдинку. Матч так би мовити був генеральною репетицією наступних фінальних ігор у які команди потрапили як переможці групи.Сам матч показав ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: INDI-AN | Дата: 03-Жовтня-2015 | Коментарі (0)

Передостанній 21 тур був зіграний у неділю 27 вересня.З запланованих матчів відбулися нажаль знову три. Жалибори після нічиєї з лідером зони вирішили що своє завдання на цей сезон виконали і склали пару Новим Скоморохам завершивши сезон достроково.Медуха вдома розгромила Придністров'я а Межигірці розійшлися вдома миром з Більшівцями які після домашнього матчу проти Дубівців так і не прийшли до тями.А центральний матч туру відбувся в Дубівцях, де господарі поля приймали до цього часу непереможного лідера зони команду Бовшева.Свій останній домашній матч (та й усієї першості), господарі поля провели достойно і зуміли таки завдати першої поразки лідеру в цьому чемпіонаті, при тому ще- ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: INDI-AN | Дата: 26-Вересня-2015 | Коментарі (0)

20 тур першості району в нашій группі, вийшов більш богатшим ніж попередній.З п'яти матчів відбулися три.Нараївка вдома розійшлася миром з Кінашевом а Більшівці вдома неочікувано поступилися Куріву.В наступних не зіграних матчах Межигірці та Медуха дістали технічні перемоги. Дубівці в Придністров'ї досить впевнено перемогли господарів поля з розгромним рахунком. Перемога дозволила втриматися команді на третьому рядку турнірної таблиці.Щодо не дограного матчу з Більшівцями, то команді зараховано технічну поразку.

Результати 20 туру:
Нараївка-Кінашів 0:0
Н.Скоморохи-Межигірці -:+
Більшівці-Курів 1:2
Придністров& ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: INDI-AN | Дата: 18-Вересня-2015 | Коментарі (0)

19 тур першості району був зіграний лишень двома матчами з п'яти.В Медусі відбувся центральнй матч туру в якому господарі поля приймали одного з конкурентів на призові місця.Нажаль гості не змогли дати бій і кінцевому результаті програли з хокейним рахунком.Другий матч відбувся в Межигірцях де господарі поля хоча і мінімально та все-ж  вкотре поступилися гостям, цього разу з Нараївки. Наступні три матчі туру по різним причинам не відбулися.
Результати 19 туру:
Бовшів-Придністров'я +:-
Дубівці-Жалибори +:-
Медуха-Більшівці 6:0
Курів-Н.Скоморохи +:-
Межигірці-Нараївка 1:2

 20 тур  Дубі ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: INDI-AN | Дата: 10-Вересня-2015 | Коментарі (0)

18 тур першості району в першій лізі в группі "А" приніс напевно найгучнішу сенсацію (поки що!) цього сезону.Команда села Жалибори, вдома зуміла дати бій лідеру першості команді Бовшева і зіграла з ними в бойову нічию, тим самим зумівши відібрати перші залікові очки у цьому сезоні.Тяжко повірити що нічия дійсно бойова а не постановочна, але факт залишається фактом, результат матчу запам'ятається а гра ні.В наступній парі Нараївка з розгромним рахунком обіграла Курів.Наступні матчі цього туру були не зіграні.Скоморохи отримали чергову технічну поразку тим самим дозволивши Медусі відірватися від основних суперників.Наступний матч в Кінашеві також небув зіграний.Межигірці ц ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: INDI-AN | Дата: 03-Вересня-2015 | Коментарі (0)

В п'ятницю 28 серпня був зіграний перенесений 9 тур першості району.Лідер зони цей тур пропускав а матч Курів-Більшівці був зіграний раніше.Головною сенсацією туру можна вважати нічию в Медусі де господарі поля не змогли перемогти аутсайдера зони Жалибори, тим самим ще більше загостривши  боротьбу за другу путівку в фінальну частину.Кінашів вдома розіграв з Нараївкою бойову нічию а Межигірці здобули технічну перемогу над невдахою ліги Скоморохами.Мало не відбулася і сенсація в Дубівцях де господарі поля після першого тайму програвали ще одному аутсайдеру з Придністров'я.Та в другій половині матчу господарі поля завдяки дублю кращого бомбардира команди змогли вирвати перем ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: INDI-AN | Дата: 29-Серпня-2015 | Коментарі (0)

В неділю 23 серпня в першості галицького району був зіграний 17 тур.Великих змін у турнірній таблиці він не вніс.Бовшів продовжує свою безпрограшну серію.В цьому турі лідер розгромив з хокейним рахунком своїх переслідувачів команду з Більшівців і збільшивши  цим самим відстань від своїх преслідувачів.Поразкою Більшівців скористалася команда села Медухи,яка вдома також розгромила своїх суперників з Нараївки з розгромним рахунком.Після цієї перемоги Медуха повернула собі другий рядок в турнірній таблиці.Курів, перемігши в напруженому поєдинку Кінашів,впритул наблизився до группи команд які борються за завітну другу путівку у фінал.У низу турнірної таблиці аутсайдери міняються місця ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: INDI-AN | Дата: 28-Серпня-2015 | Коментарі (0)

16 тур, який не знати для чого був перенесений на середину тижня, не приніс несподіваних результатів.Лідер зони отримав технічну перемогу над аутсайдером зони.Команда з села Скоморохів остаточно завершила свій виступ у першості району. Більшівці завдяки перемозі над командою з Придністров'я знову вийшли на другий рядок турнірної таблиці.Кінашів після виїздної нічиєї в Дубівцях,зумів дати бій ще одному претенденту на медалі цього туру вдома Медусі,бойова нічия. Межигірці вдома зазнали чергову поразку,цього разу їхніми кривдниками виявилася команда села Курів.Нажаль Дубівці в цей св'ятковий день не змогли подарувати своїм вболівальникам перемогу. В напруженому поєдинку Нараївка ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: INDI-AN | Дата: 21-Серпня-2015 | Коментарі (1)

За 8 турів до завершення чемпіонату району, в группі "А" знову загострилася боротьба за друге прохідне місце у фінальну частину першості.Бовшів уже відірвався від своїх переслідувачів на 14 очок,
і може спокійно готуватися до фінальних матчів, черговий тур та скоріш за все і наступний, лідер відпочиває по причині неявки гостей.Медуха яка вибравшись на другий рядок турнірної таблиці здається не збирається так легко поступатися місцем суперникам.Цього туру вдома вона переграла Межигірці і маючи гру в запасі стає головним претендентом на друге місце у фінальному турнірі.Ще один претендент на це місце Більшівці також здобув перемогу в цьому турі,цього разу в гостях були пе ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: INDI-AN | Дата: 17-Серпня-2015 | Коментарі (0)

Вже стає доброю традицією гостинність, яку господарі поля препідносять гостям. Не винятком став і черговий 14 тур.Лідер группи здобув чергову виїздну  перемогу,цього разу під жорна потрапила команда села Кінашів, Нараївка вдома розійшлась миром з Придністров'ям.Курів зумів так як ми і передбачали дати бій другій команді зони з Медухи, бойова нічия яка пішла на користь суперникам.Центральним матчем туру мала стати гра двух "титанів" з низа турнірної таблиці Н.Скоморохів з Жалиборами, але нажаль матч так і небув зіграний.Для команди з Н.Скоморохів це вже 4 технічна поразка в першості,після цього залишається питання чи зможе команда дотягнути до завершення сезону чи ні ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: INDI-AN | Дата: 14-Серпня-2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 14 15 »
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®