Понеділок, 06-Травня-2024, 06:22


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » Архів матеріалів

Чемпіонат району 13 туром перейшов свій екватор. В группі "А" були зіграні лишень три матчі. Для Межигірців 13 тур виявився не щасливим, команда примудрилася пропустити аж 9 м'ячів, правда справедливості ради відмітимо що матч був програний лідеру який в цьому сезоні ще не знав гіркоти поразок. Жалибори вдома зуміли здобути другу перемогу в чемпіонаті,здолавши сусідів з Нараївки. А Кінашів здобув мінімальну виїздну перемогу над Придністров'ям. Нові Скоморохи вже на третю виїздну гру не спромоглися зібратися, цього разу до Більшівців. Завдяки такому подарунку Більшівці вийшли на другий рядок турнірної таблиці.Також свою першу технічну перемогу здобула команда Дубівців ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: INDI-AN | Дата: 07-Серпня-2015 | Коментарі (0)

Друге коло в чемпіонаті району розпочалося 12 туром.Тур виявився напрочуд безкомпромісним і вніс свої корективи в верхню частину турнірної таблиці.Лідер групи знову переміг,цього разу був здоланий Курів.Більшівці перемігши на виїді Нараївку перемістилися на третій рядок турнірної таблиці.Кінашів вдома з розгомним рахунком переміг одного із аутсайдерів
групи Жалибори.А наші сусіди з Межигірців, завдяки домашній перемозі над Придністровя'м поступово вибралися з дна турнірної таблиці і перемістилися на сьомий рядок в групі.Матч за другий рядок в групі відбувся в Медусі, де господарі поля приймали Дубівці.Нажаль Дубівці зазнали в цьому матчі другої поразки підряд і були відкинут ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: INDI-AN | Дата: 29-Липня-2015 | Коментарі (0)

І так перше коло в группі "А", так би мовити завершене. Матчі останнього туру, не принесли ніяких особливих змін в турнірну таблицю. Бовшів помалу починає відриватися від основної групи прислідувачів не зазнавши поки що гіркоти поразок.В недільному матчі, незважаючи на впертий опір Медухи, Бовшів все таки зумів вирвати перемогу. Більшівці завдяки перемозі над Кінашевом, наблизилися впритул до третього місця.Курів в напруженому матчі зумів таки вирвати перемогу над Придністров'ям а Нараївка з скромним рахунком змогла обіграти аутсайдера группи Н.Скоморохи. Матч в Межигірцях не відбувся так як гості з Жалиборів не приїхали на гру. Підсумовуючи завершене перше коло ми можем ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: INDI-AN | Дата: 23-Липня-2015 | Коментарі (0)

Підійшло до свого завершення перше коло чемпіонату району. Залишилося зіграти останній 11 тур (не враховуючи перенесений 9 тур) в групі "А". 10 тур був зіграний цієї неділі.Як і в попередньому турі, господарі поля виявился "дуже" гостинними і лишень в одному матчі зуміли здобути перемогу. Медуха на виїзді перегравши Придністров'я перемістилася на другу сходинку турнірної таблиці. Більшівці які йдуть в группі лідерів неочікувано зіграли в нічию з командою з Межигірців, Жалибори поступилися своїм сусідам з Куріва  а Нові Скоморохи знову програли з великим рахунком цього разу Кінашеву. Дубівці свій матч провели з лідером зони. Нажаль, дати бій лідеру цього ра ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: INDI-AN | Дата: 15-Липня-2015 | Коментарі (0)

8 тур в группі "А" цієї неділі був так би мовити був за гостями.У всіх матчах туру гості здобули перемоги, при різниці 20-5 забитих м'ячів. В головному матчі туру Більшівці та Медуха які йдуть впритул за Дубівцями,розігрували другу сходинку турнірної таблиці.Господарі поля після виїздної перемоги над Дубівцями, занадто повірили в свої сили і були цим покарані.Після цієї перемоги Медуха виходить на третій рядок в турнірній таблиці при цьому маючи гру в запасі.Лідер
зони, перед фіналом кубку району провів легку гру в Придністров'ї, перемігши господарів поля з розгромним рахунком.Скоморохи знову в домашній грі дістали чотири голи, цього разу кривдниками виявилися ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: INDI-AN | Дата: 10-Липня-2015 | Коментарі (0)

В группі "А" зіграно лишень сім турів але вже деякі команди групи починають помалу не з'являтися на виїздні матчі. Команда з Нових Скоморохів напевно не розрахувала сил на цілий сезон і вже на другий виїздний матч аутсайдер не приїхав, цього разу до Медухи. Приклад Скоморохів починають наслідувати ще один аутсайдер групи команда села Жалибори, як бачимо причина в них була серйозніша гра з лідером в якій їм нічого не світило,тому скоріш за все гравці свідомо не приїхали на гру. Наступні три гри, д'якуючи богу були зіграні.Наші найближчі сусіди з Межигірців вдома починають з кожною грою все більше і більше пропускати голів.Цього разу господарі поля дозволили Кінашеву з ... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: INDI-AN | Дата: 02-Липня-2015 | Коментарі (0)

В неділю 21 червня, були зіграні матчі 6 туру чемпіонату району. Головним матчем туру можна було вважати матч в Більшівцях, де господарі поля до цього часу не знавші гіркоти поразок приймали лідера групи.Нажаль, щось путнього господарі поля так і не змогли протиставити Бовшеву пропустивши при цьому п'ять голів. Гості в цьому турі виявилися не дуже гостинні,перемігши в чотирьох матчах туру.Єдиною командою яка вдома змогла здолати суперника була команда села Кінашева, розгромивши при цьому Курів з непристойним рахунком. Після перемоги над Нараївкою, Медуха піднялася впритул до групи лідерів а Придністров'я в свою чергу
вибралися з дна турнірної таблиці. Не перестає цього р ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: INDI-AN | Дата: 26-Червня-2015 | Коментарі (0)

Після 5 туру, турнірна таблиця в групі починає набирати виразніших обрисів.Лідером залишається команда Бовшева, яка в цьому турі технічною перемогою над Новими Скоморохами продовжує свою безпрограшну ходу.Також другою командою в групі яка не зазнала гіркоти втрат в цьому сезоні є команда Більшівців,що перемогла на виїзді з розгромним рахунком господарів поля з Придністров'я.Також до групи лідерів входить і команда Дубівців яка в цьому році(в порівнянні з минулим), дуже добре стартувала. Цьогоріч також втішає і результативність команди в перших турах в середньому 2 м'ячі за гру.Не винятком стала домашня гра проти Нараївки.Початок матчу було перенесено на ранішій час, але злива я ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: INDI-AN | Дата: 18-Червня-2015 | Коментарі (0)

В останній день травня, знехтувавши матчами першості району, були зіграні півфінальні матчі кубку району.Як і було нами передбачено що у фіналі зустрінуться команди Бовшева та Медині так і сталося.Мединя ну дуже з непристойним рахунком обіграла команду з Блюдників 9:1, а Бовшів переміг непоступливу команду з Вікторова також з великим рахунком 3:0.Тепер на нас чекає дуже інтересний фінал кубку району, в якому думаю команда з Медині має довести що минулорічна несправедливість має бути покарана. Забігаючи наперед, можемо з впевненістью зпрогнозувати що і у вирішальному матчі чемпіонату району ми побачимо ці дві команди.Правда цьогорічний регламент першості району ми так і не побачили від ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: INDI-AN | Дата: 10-Червня-2015 | Коментарі (0)

3 тур першості району, не приніс несподіваних результатів. Лідер першості Бовшів продовжує громити своїх опонентів з зони з непристойними результатамии.
Цього разу під гарячу руку "чи то пак ногу", попала команда з Кінашева. Хотілося би вірити що в зоні найдеться хоча-б одна команда яка зможе достойно протистояти чемпіону. Першу перемогу в чемпіонаті здобула команда Жалиборів, яка вдома переграла команду села Скоморохів і завдяки цьому покинула останню позицію в турнірній таблиці. Придністров'я вдома програли з мінімальним рахунком команді з Нараївки, а Медуха в безкомпромісному матчі вирвали перемогу в Куріва.
Дубівці досить впевнено обіграли своїх сусідів, ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: INDI-AN | Дата: 29-Травня-2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 »
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®