Середа, 24-Квітня-2024, 03:35


Меню сайту

Попередній матч
07.11.2021
ДУБІВЦІ-ВІКТОРІВ
6:0

Наступний матч
27.03.2022
ДУБІВЦІ-КОМАРІВ
?:?

Ми у фейсбуку

Друзі сайту

Головна » Архів матеріалів

  Матчами п’ятого туру,  які були зіграні в першу неділю літа, перше коло перейшло свій екватор. Лідером 3 ліги так і залишилася команда з Вигівки, яка ще не зазнала гіркоти поразок. Цього туру лідер у виїзному матчі переміг команду з Задністрянська, на другу сходинку турнірної таблиці піднялася команда Придністров’я яка вдома перемогла команду села Сокіл. На третій рядок піднялася команда з Кінчаків  яка вдома розгромила аутсайдера команду з Скоморохів. Команда з сусіднього села Межигірців  також  вдома перемогла з великим рахунком свого суперника з Куропатників. Помалу починає знаходити свою гру і команда Дубівців. Цього разу свою  першу домашню перемогу  в цьому сезоні команда здобула п ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: INDI-AN | Дата: 09-Червня-2016 | Коментарі (0)

  Після програного матчу Вікторову остаточно визначилася доля першої команди Дубівців. Зігравши чотири матчі (один в кубку), «Дністер» остаточно припинив своє існування. Не будемо заглиблюватися в причини які призвели до цього, а лишень факти. Усі матчі команди анульовані і турнірна таблиця в першій лізі зазнала змін. Єдиною втіхою залишається участь другої команди в 3-лізі. Тепер є надія що вдасться зробити нову боєздатну команду об’єднавши кращих гравців з обох команд і яка зможе у майбутньому принести радість вболівальникам села. Перші обнадійливі нотки  вже були зіграні в останню неділю травня. Свою першу перемогу команда здобула над аутсайдером третьої ліги командою села Скоморохи, тим самим запаливши і ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: INDI-AN | Дата: 02-Червня-2016 | Коментарі (0)

  Після третього  туру чемпіонату району, лідер команда села Жалибори продовжує займати першу сходинку в турнірній таблиці. В  домашньому поєдинку Жалибори в напруженій боротьбі змогли здолати одного з претендентів на медалі команду Комарова. Також свою третю перемогу цього разу вдома, здобула команда Залукви, яка мінімально обіграла своїх сусідів з Крилоса. Досить не очікувано зазнала домашньої  поразки минулорічний бронзовий призер  команда села Медині від Більшівців. Аутсайдер чемпіонату команда Височанки здавалося би в програному матчі і в меншості зуміли таки  відігратися і звести матч до нічиєї з Блюдниками. Нажаль Дубівці не зуміли здобути свою першу перемогу в цьому сезоні, відкривши першими рахуно ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: INDI-AN | Дата: 28-Травня-2016 | Коментарі (0)

  Друге коло чемпіонату району, яке було зігране 15 травня, окреслило коло команд які цього року будуть боротися за медалі. На першу сходинку чемпіонату піднялася команда Жалиборів яка у виїзному матчі здолала команду з Блюдників, також не очікувано на другий рядок в турнірній таблиці піднялася команда Залукви яка і свій другий матч провела на виїзді і вдруге перемогла, цього разу Більшівці. А на третій рядок піднялася команда Вікторова яка змогла вдома переграти одного із претендентів на золоті медалі команду Медині. Комарівський «Факел» вдома переміг з великим рахунком команду Дубівців а Крилос після розгромної поразки в першому турі, в другому відігрався на Височанці  також з розгромним рахунком. Поки що бачимо ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: INDI-AN | Дата: 21-Травня-2016 | Коментарі (0)

В першу неділю травня стартував таки довгоочікуваний чемпіонат району, правда з деякими змінами. В останню мить, спочатку заявлена в першій лізі команда  з Медухи, яка минулого року зайняла четверте місце опинилася в другій лізі де вона  і провела свій перший матч. Наступні команди які сформували першу лігу провели свої перші матчі .Срібний призер минулорічної першості Вікторів вдома переміг Більшівці, а бронзовий призер минулого року команда з Медині розійшлася миром з командою Комарова.  Вдало стартували команди з Жалиборів яка вдома розгромила Крилос, та Залукви яка здобула виїзну перемогу на Височанкою. Дубівці  провели свою першу домашню гру в цьому році з Блюдниками ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: INDI-AN | Дата: 10-Травня-2016 | Коментарі (0)

Після зіграних матчів 1\4 фіналу кубка району, які відбулися в останню неділю квітня в футбольному житті району відбулися деякі зміни, гадаємо що остаточні. Федерація району затвердила склад сформованих ліг цього року. В першій лізі, де буде грати і головна команда  Дубівців медалі першості розграють 11 команд. Хто буде фаворитом чемпіонату в цьому році поки що важко визначити. Розклад сил ми побачимо після перших зіграних турів. Гадаємо що і команда Дубівців зможе втрутитися за розподіл медалей цього сезону. Друга команда, яка цього року дебютує в першості свої матчі проведе в 3 лізі. Календарі матчів обох команд наводимо нижче. Як бачимо село Дубівці в цьому році буде насичене фут ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: INDI-AN | Дата: 05-Травня-2016 | Коментарі (0)

  Весняний футбол в Галицькому районі розпочався двома етапами на кубок федерації. Попередні матчі були розіграні між командами другої ліги. В останній момент до когорти команд приєдналася і друга команда з Дубівців, яка цього року буде грати в другій лізі в групі « Південь». Першим офіційним  суперником другої команди в дебютному матчі стала першолігова команда з Жалиборів. Дебютний матч виявився провальним, програш з великим рахунком і команда завершує свій виступ у кубку району. В подальшому хочемо побажати другій команді знайти свою гру і достойно представляти Дубівці в першості району. З наступних матчів хочеться відмітити несподівану поразку Маріямполя від Межигірц ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: INDI-AN | Дата: 20-Квітня-2016 | Коментарі (0)

Переглядів: 409 | Додав: INDI-AN | Дата: 10-Квітня-2016 | Коментарі (0)

В неділю 10 квітня, попередніми матчами  на кубок району стартує великий футбол у Галицькому районі. На старт вийдуть 16 команд, переможці пар продовжать боротьбу за кубок району вже на стадії 1/16 фіналу, де до них приєднаються ще 8 команд. Матчі 1/16 мають бути зіграні в неділю 17 квітня. Команда Дубівців розпочинає  зі стадії 1/16 фіналу. Суперником команди  на цій стадії буде переможець пари Яблунів-Кінашів. А свій цьогорічний сезон команда почала дуже вдало. На початку весни був проведений фінальний турнір чемпіонату району з міні-футболу де команда з Дубівців стала переможцем району здобувши перше місце. Свій шлях до перемоги команда почала на груповій стадії  ще зи ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: INDI-AN | Дата: 10-Квітня-2016 | Коментарі (0)

Ось і підійшов до свого завершення черговий рік. А футбольний рік у Галицькому  районі завершився  значно раніше. Переможець району після фінальної частини першості, прийняв участь у кубку чемпіонів міст та районів області. Як і минулого року Бовшів завершив свій виступ на стадії ¼ фіналу. Перемігши у груповому турнірі, команда долею жереба знову була зведена з суперником із групи з командою села Чорнолізці. Та цього разу суперник не залишив ні одного шансу чемпіону. Перемігши у двох матчах 3:2 та 2:1 команда з Чорнолізців дійшла до фіналу в якому здобула  перемогу, ставши таким чином переможцем кубку чемпіонів міст та районів області. Повертаючись назад, в Галиц ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: INDI-AN | Дата: 23-Грудня-2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »
Міні-чат

Відео

Чемпіонат України

Радіо
Radio Zabawa

Заказать песню

Статистика сайту

Футбольний клуб ДУБІВЦІ ® 2024 офіційний сайт
e-mail:dubivcifc@gmail.com
дизайн INDI-AN ®